perjantai 18. kesäkuuta 2010

Vihdoinkin puutarhaa

Kasvihuoneessa on tunkua. Siellä kasvaa kaksi päärynätomaattia, yhdeksän kirsikkatomaattia ja reilu parikymmentä ruukkutomaattia 'Red Robin', kurkkuja on neljä, paprikoita reilu kymmenen tainta ja salaatteja. Ja kuten kuvasta näkyy ei istutusastiat ole värisoinnussa keskenään, no, hätä ei lue lakia, enää ei saanut entisenlaisia asitoita joten sankot hyötykäyttöön :)



Näitä (paprikoita) kasvaa vielä keskellä kasvihuonetta muutama kappale.


Melkein kypsää, lapset olivat tänään sitä mieltä, että kyllä, kyllä se on jo valmis syötäväksi. Amppelimansikantaimet ovat jo kolmatta vuotta tuottamasssa satoa, talveksi laitan ne kasvimaalle talvehtimaan.



Voihan pojat, tässä sitä lepäillään seuraavaa juoksuerää odotellessa.



Perennapenkeissä kävi melkoinen kato,penkeissä aukkoja on siellä täällä. No mutta, eipä hätää puutarhamyymälä on lähellä ja siellähän on tarjolla vaikka mitä ihanuuksia ;)
Tämä istutusalue oli vielä perennapenkki keväällä, no, niinhän se on ettei koskaan tule valmista, nyt haluan siitä jotain muuta. Syykin selvä, korkeusero seinän ja perennojen välillä oli melkoinen. Tuijat istutin äskettäin, seuraksi niiden eteen laitan kiinanmarunaa, tuijien oikealle puolelle aikeissa on istuttaa verihappomarjan ja sen kainaloon silkkimarunaa, jos sellaisen jostain löytäisi. Reunuksena on turveharkkoja ja niiden kyljessä kasvaa sammalleimua ja pikkusydäntä. Saas nähdä mitä tähän saa aikaiseksi.


Minusta viiruhelpi on yksinkeraisuudessaan kaunis. Istutin taimen astiaan ja upotin astioineen maahan jottei levittäisi itseään minne sattuu.


Saksankurjenmiekka aamuauringossa

Pikkutalvio

Sormivaleangervo, tämän kasvua odotan, en ole koskaan nähnyt livenä.

Patjarikko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti