tiistai 16. marraskuuta 2010

Remu vihreällä matolla

Aikaisin aamulla alkoi matka kohti Jyväskylää. Jännitys oli ihan kamalaa, vatsaan nipisteli ja näpisteli jo pelkkä ajatuksin kehään menosta koiran kanssa. Näyttelypaikalle saavuttiin hyvissä ajoin, jotta Remu ehtisi vähän totutella näyttelyelämään. Oli ihana yllätys, kun paikalla oli myös Remun velipoika. Terveiset Kuopioon! Remun esiintyminen sujui oikein mallikkaasti ja saikin hienot arvostelut. Remu oli pentuluokassa urosten PEK1, KP, VSP, siinäpä kirjaimia kerrakseen.
Suuret, suuret kiitokset kera sylillinen ruusuja kuuluu coach-Lealle neuvoista ja tukena olemisesta. Nyt vaan taisi käydä niin, että näyttelykärpänen pääsi puraisemaan ja pahemman kerran, se esittäminen kun ei ollutkaan niiiiin kamalaa. Nyt suunnittelemaan seuraavaa näyttelyreissua :DDDDD Kuvista tuli kökkösiä, joten vain tämä on julkaisukelpoinen jollain tapaa mistä saa edes jotain selkoa.
Tässä kuvassa Remu odottaa kehään menoa.


1 kommentti:

  1. Ihana blogi sinulla! :) Remu taitaa olla yhtä innoissaan tuosta lumesta kun meijänkin ukkeli. Kyllä meitäkin tais jonkin moinen näyttelykärpänen purasta.. todennäköisesti Ilomantsissa nähdään! ;) Terkkuja ja paljon rapsutuksia Remulle!
    T. Mökö ja kumppanit

    VastaaPoista