lauantai 7. toukokuuta 2011

Verailija, nautiskelija ja "saalistaja"

Jotain erittäin mielenkiintoista näkyvillä...mutta se on tavoittamattomissa...
vai voisko sitä pienesti räpätä tassulla...


...tätä Remu mieluilee kaveriksi vai saaliiksi tiedäpä häntä.
Usvametsän Priscilla "Cilla" nauttii keväästä ja auringon paisteesta. Onhan tää kevät kaneillekin yhtä juhlaa, pääsevät ulos pitkän talven jälkeen. Kyllä ne juoksevatkin ympäri häkkiä ja melkoisia loikkaesityksiä nähtävillä.


Välillä tehdään tuttavuuttakin.
On vinkeän näköistä, kun kani juoksee häkkiä ympäri ja Remu häkin ulkopuolella. En tiedä kumpi yrittää ohittaa kumpaa vai ajaako Remu kania takaa vai kani Remua :DDD


Kyllä tätä on odotettukin, nimittäin kevättöitä.
Istutin maassa talvehtineet amppelimansikat ruukkuihin ja vein kasvihuoneeseen. Ja tietenkin kaveri mukana. Saatiin vihdoinkin koko tontti aidattua. Onpa kätevää päästää koira ilman jatkuvaa valvontaa pihalle. Ja kun ollaan pihalla saa itsekin touhuttua ilman Remun jatkuvaa vahtimista.
Ääk, kevään ensimmäinen kyy oli jo lähistöllä nähty!!! Ällyä!!!!!


Remulaisen turkki alkaa olla trimmauskunnossa :)))) No, olenhan minä yrittänyt itse jotain räpeltää mut kun en osaa niin en!!! Onneksi täälläpäin on erittäin hyvä trimmaaja.


Tällainen vierailija vieraili pihallamme perjantai-iltana. Kylläpä tuli lapsiin vauhtia kun ryntäsivät sisälle :) Ensin ihailivat vierailijaa naapurin aidan takaa ja annas kun sieltä ilmestyikin meidän pihalle niin sitten sitä mentiin.

2 kommenttia:

  1. Hyviä kuvia. Kyllä kevät on paras vuodenaika. Ja varmasti iso helpotus kun viimein aita on tehty.
    -nimim.toinen stressaaja

    VastaaPoista
  2. Ihania kevätkuvia :) Ja kiva, että Remun voi nyt laskea vapaammin ulos temmeltämään. Ei tarvitse itsekään niin kovasti pälyillä koko ajan ;) Millos muuten on luvassa sitä "cairnimaista" toimintaa...??

    VastaaPoista