lauantai 1. lokakuuta 2011

Maalausta ja aikapulaa...

Hups, johan on aika rullannut etiäpäin niin ettei kyydissä meinaa pysyä.
Niin, ja oliskohan itsessä vikaa, kun pitää niin paljon hommia haalia ettei vuorokausi riitä mitenkään.

Remu ja Turo voivat oikein hyvin, mukava katsella niiden touhuja ja vauhtia, itsellä pääsee välillä kiljaisuja, kun vauhti on hurjimmillaan niin näyttää uhkaavasti poijaat menevän päin seiniä, mutta taivastasti ne väistelevät. Remusta parasta on juosta vauhdilla nojatuoliin joka uhkaavasti heilahtaa ja jättiloikalla alas ja taas mennään. Useimmitenhan tuo "villikkoaika" alkaa illasta, silloin kun olisi pienten koirapoikien nukkumaan menoaika :D :D

Meillä on alkanut pintaremontti kotona, kuinka fiksua onkaan laittaa tapetti viisilapsiseen perheeseen :)
Meillä laitettiin, ja nyt on vaihdon aika, en halua enää tapettia vaan kaikki pinnat maalataan. Maalauksen aloitin eteisestä.
Hassua, mulla on viimeisen vuoden aikana alkanut totaalisen muutos sisustusmaussa, ennen ei puhettakaan meille tulisi mitään pitsiä, vanhaa saatikka romanttista. Nyt meillä taitaa pikku hiljaa olla vähän noita jokaista.

Eteinen oli ennen valkoinen, tietenkin muistin vasta maalattauani, että olisi voinut ottaa kuvan ennen maalausta. Olen tyytyväinen väriin, vaikka ensin näyttikin aikamoiselta möröltä. Tuo lattialla oleva säilytyspenkki oli ihan pakko maalata valkoiseksi tuomaan piristystä seinien väriin.



Tästä verhosta alkoi pitsikausi, eikä se tainnut jäädä tähän verhoon. Jatkoa siis seuraa.


Tämä peilihylly löytyi paikallisesta prismasta. Mietin josko laittais tuohon peiliin jonkun tarratekstin!!??!

2 kommenttia:

  1. vai on koirapojilla vauhtia ja vaarallisia tilanteita... tuntuu et on jo täälläkin, Mökö on tottunut yksin riehumaan. Ei päästy tänään henkilöhakuun. Oli kaikkee koirakivaa just samalle viikonlopulle..eilen oltiin kattomassa tokokisoja ja tänään olin sit koko päivän tokokoulutuksessa. Se on vaan niin siistii! :) Mites teijän harjottelut? minnes näyttelyyn seuraavaks?

    VastaaPoista
  2. Tokoilussa odotellaan jatkoa, Turon kanssa pentukurssi käyty ja jatkoa odotellessa :D
    Tokoilu on erittäin mielenkiintoista, Remusta on ennenminkin kuin agilityyn.
    Jyväskylä! Nähdäänkö siellä?????

    VastaaPoista