tiistai 21. elokuuta 2012

Kylmää suihkua...

Näyttelyviikonloppu takana. Lähdettiin perjantaina töitten jälkeen ajelemaan muksujen ja koirien kanssa kohti Kouvolaa ja päämääränä Tykkimäki camping.
 Asuntoauto parkkiin ja lapset levisivät alueelle kuin parvi lintuja,
 kuka mihinkin suuntaan tutkimaan mitä kaikkea kivaa tekemistä löytyy.

Kouvolassa Turo ei saanut kummoista arvostelua, EH.
 Päivä oli tosi kuuma ja koira oli kuin keitetty spaghetti :D Tällaistahan tämä on, ikinä ei tiedä mitä on edessä, mutta siinä kai se osa viehätys onkin, ja sitä paitsi kauneus on katsojan silmässä.

Näyttelyn jälkeen oli vuorossa tykkimäki, sielläpä se loppuilta vierähtikin.
 Alkuperäinen suunnitelma oli lähteä huvipuiston jälkeen ajelemaan kohti Heinolaa, jossa oli sunnuntain näyttely. Sen verran suunnitelmat muuttuivat, jotta jäätiinkin tykkimäelle vielä toiseksi yöksi.
 Oli vaan mukava yllätys illalla, kun kaiken sen päivän hikoilun päätteeksi mentiin suihkuun...yllätys, yllätys...KYLMÄÄ VETTÄ!!!
Edellisenä iltana suikussa vesi oli viileää mut hammasta purren käytiin pesulla. Nyt ei pystynyt, ei millään, eikä respassa aluksi tehty muuta kuin kehotettiin odottamaan aamuun ja minä "papatin", että maksoin 40 euroa vaan sen takia, että porukka pääsee suihkuun. Vaadin päästä maksullisen saunan lämpimään suihkuun ja lopuksi päästiinkin. Vaikkakaan en ole mikään kokenut campingläinen niin ne kerrat mitkä olen ollut niin eipä ole koskaan tuollaista yllätystä ollut  :/

Heinolassa oli Turon päivä. Se oli nuorten luokan ERI 1, ja sai SA.n. Paras uros kehässä sijoittui kakkoseksi ja sai vielä kolmannen SERTin.
HYVÄ TUROOOO!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti