tiistai 5. tammikuuta 2010

Magnolia

Puutarhailu on sanan varsinaisessa merkityksessä suorastaan jäissä. Joten nyt mielen ja tekemisen valtaa muut asiat ja harrastukset.
Olen aina tykännyt askartelusta ja näpertämisestä, mutta, mutta,nyt napsahti ja sitten ja lujaa, nimittäin Magnolia-kortteilu. Leimailu on koukuttanut minut täysin ja olen hurahtanutnut sata lasissa leimailun maailmaan. Tämä harrastus alkoi loppu syksystä, joten se on vielä tekemisen, tietämisen ja tulosten suhteen lasten kengissä,opeteltavaa riittää.
Paikallinen askartelukauppa samoin kuin nettikaupat ovat tulleet tutuiksi. Minnehän ne eurot tätä nykyä kuluvat :)))) Puhelin kuumana käy yhtä höyrähtäneen ystäväni kanssa, kun vaihdellaan kuulumisia ja vinkkejä. Eipä taida yksikään puhelu ohittaa leimailua. Terveiset Tiinalle, joka on "syyllinen" tämän harrastukseni alkamiseen!!!! ;)



Aluksi, kuten myös näistä alemmista korteista huomaa ei koristeiden laittaminen kortteihin ole onnistunutta ja on liian varovaista, ja eipähän niitä koristeita juurikaan alussa ole. Ja onhan näissä kahdessa ylemmässä kortissa edellisiin jo iso ero, värikkäämmät paperit ja koristeet alkavat saada korteissa tilaa.




1 kommentti:

  1. Ja täällä ilmoittautuu "syyllinen" moiseen törsäilyyn.Hienoja kortteja ja aivan ihania papereita olet löytänyt.Sitä se yövalvominen teettää..heh.
    Toivottavasti kommentointi tulee perille,vaikka blogeja luen,en ole rohjennut kommentteja kirjoitella...

    VastaaPoista