sunnuntai 19. heinäkuuta 2009

Puutarhan elämää

Pitkästä aikaa (ainakin omasta mielestä) kuvakierros puutarhassa. Mielessä taas paljon suunnitelmia puutarhaan, välillä pitäsi miettiä pensas- ja puuistutuksia. Varmaan puutarha-lokero on työskentelee koko ajan, raks, raks!!! Päivällä toteutetaan ja yöllä ja sadepäivinä nenä kiinni puutarhalehdissä ja kirjoissa. Ja totta kai, kun löytyy jokin mieleinen perenna niin täytyyhän sitä käydä katsastamassa puutarhojen tarjonta. Puutarhoille ei enää meidän perheessä vapaaehtoisia mukaan lähtijöitä ole. Mistähän johtunee???!! Niiiin, mutta jos haluan sitä paljon puhuttua omaa aikaa niin sitähän saa kun vaan sanoo ääneen: -ai niin, täytyykin käydä samalla puutarhalla. Kyllä alkaa porukkaan tulla vipinää miestä myöten, ja ihmeesti jokaisella on jotakin puuhaa kesken ;)

Kuvassa syyshohdekukka, värit iloa silmälle ja mielelle.
Akileija. Wau, mikä mestarillinen kukinto!!!!!

Pienen pientä ja suuren suurta.

Tädyke, mutta mikä tädyke?????


Malvat ovat yksi perennasuosikeistani, niillä on kauniin kukkamuodot.

Valamonruusu ja pieni vierailija.


Tarhajuoru


Mirrinminttu lilassa loistossaan. Se on pihamme ehdoton mehiläismagneetti, jonka ympärillä käy mukava surina, kun pörriäiset ovat työssään.


Mehiläinen on minun kesän pörriäiset- suosikkilistalla toisella sijalla, listaa johtaa perhonen. Mistä lie johtunee mutta meidän pihalla perhosia vierailee harvakseltaan. Ensiapuna täytyy ottaa perennakirja käteen ja valitsemaan puutarhaan perhosten suosimia perennoja siis niitä perhosmagneetteja ;).

Kultakuoriainen on saanut kauniin värisen puvun itselleen. Mielettömän upean värinen, ollaanko kateudesta vihreitä!!!!!



Puutarhan elämää.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti