keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Ja taas pakkasta

Eiköhän pakkasukkokin jo välillä kaipaa lepoa:DD Ei tää kyllä ole kivaa. Lapsille lupasin - nämä ovat tämän kevään viimeiset paukkupakkaset, outs, toivottavasti ei tarvitse syödä sanojaan!!!!
Niiiin kovasti odotan kevään ihania ilmoja, vesi tippuu räystäältä, linnut laulaa ja koira ja lapset tuovat kuormittain rapaa sisälle :)))))
Meidän Remusta on tullut laiskiainen aamuisin, ei ole lenkille mielinyt vaikkei olisi pakkastakaan. Silmiään vaan sirrittelee ja takaisin kiepille kunhan ensin olen toivottanut huomenet silitysten ja pussailujen kera. Niin, ja sittenhän tulee seuraava ja seuraava ja seuraava ja seuraava ja seuraava ja sitten vielä viimeinenkin.
Sunnuntaina käytiin Tuusniemellä näyttelyssä, Remu sai EH.n. Ja mukavata oli, on se vaan niin mielenkiintoista puuhaa. Ja mitä enemmän käy niin sen pienemmäksi jännitys käy. On vielä tuoreessa muistissa ensimmäinen näyttely marraskuussa, huh sitä vatsan nipistelyä.
Nyt tuleekin pitempi tauko, seuraavaksi ollaan suunniteltu näyttelyreissu Varkauteen toukokuun lopussa.
Enää reilu viikko talvilomaan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ihanaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3 kommenttia:

  1. Kiva kuulla, että muutkin ovat kyllästyneet noihin pakkasiin. No onneksi ovat jo luvanneet vähän lauhempaa keliä, mutta sitten alkaa taas lumisateet....

    Mites se olisi, joko olis aika hankkia Remulle kaveri ;)

    Oikein hyvää tulevaa talvilomaa!

    VastaaPoista
  2. Ei tykätä pakkasista enää täälläkään :/ Remulainen on niin "äitinsä poika" tuossakin aamu-unisuus/laiskiais asiassa..Siruhan ei nouse ennenkuin kaikki muut ovat nousseet. Korkeintaan toista luomea vähän raottaa ;DD Sitten vasta venyttelee ja viruttelee itsensä ylös :)

    VastaaPoista
  3. Juuu, veit ajatuksen, meinasin tohon postaukseen kirjoittaa, että pentukuume on siinä lukemissa ettei mittarissa lukemat riitä :DDDD
    Pieniä tiedusteluja tehty, saas nähdä mitä niistä tulee tai tuleeko yhtään mitään...olen niin höyrähtänyt cairnimaailmaan, että huh, huh

    VastaaPoista