torstai 10. maaliskuuta 2011

Onnea Remu!

Ihanan Remulaisen ensimmäinen vuosi tuli täyteen 6.3.
Onnea Remu ja koko Kiviaidan pentue!

Vuosi on kulunut nopsaan, on niin tuoreesti muistissa ensimmäinen kerta, kun soitin Sannalle ja tiedustelin pentua ja olihan siellä. Sitä jaksoi ja jaksoi ja jaksoi ihastella Sannan lähettämiä kuvia pentueesta. Tai entäs kun ensimmäisen kerran mentiin pentuja katsomaan ja valitsemaan juuri se meidän pentu!!!!!! Tai se reissu, kun haettiin Remu kotiin!!!! Niin mukavia muistoja ja niitähän on ihana muistella. Ja ollaan niin tyytyväisiä Remuun ettei parempaa ja mukavemman luontoista koiraa olisi voinut haaveillakkaan. On erittäin sosiaalinen tapaus ja emäntä-koira-suhde toimii, toki välillä myös kokeillaan onkohan kaksijalksiset tosissaan, mutta eikös se kuulu asiaan!!?! Toistaiseksi Remu ei ole harrastellut mitään tihutöitäkään.

Ja kait se on niinkin ettei turhan ryppyotsaisesti kaikkea kannata ottaa, kuten kerran kesken "koulutusharjoituksen" sattui lintu lentämään pihalla ja voit varmaan arvata kumpi vei voiton - lintujahti vai koulutus. Siellä hangessa Remulainen aikansa piti lintuvahtia, katsos kun voihan lintu lentää toistamiseen, niin ja saattaahan sitä löytyä muutakin jahdattavaa. :DDDD


Vielä olis muutama päivä hiihtoloma jäljellä, meillä loman aloitus ei mennyt lainkaan niinkuin piti. Poika sai silmävamman ja hänen kanssaan vietin muutaman päivä KYS.llä. Mies loukkasi jalkansa ja minulla selkä vihoittelee, liekö iskias tai mikä lie, mutta kaikesta huolimatta, ihanaa, kun on loma ja säätkin on suosineet. Jopa muutaman kortin olen saanut tehtyä.

1 kommentti:

  1. Onnea vaan Remulaiselle vielä tätäkin kautta! Onneksi se "suurin tihulainen" eli Jade-sisko jäi itselle ;D Mukava kuulla poitsujen kuulumisia, kun kaikilla tuntuu menevän hyvin. Ja lintujahti kuuluu ilman muuta asiaan ;DD se on jo äidinperintöä..tintit saa kyytiä täälläkin...ei auta tapella vastaan. Toivottavasti olette kaikki toipumaan päin!!!

    VastaaPoista