tiistai 21. kesäkuuta 2011

Kasvua kasvihuoneessa

Vihreää, vihreää. On mukavaa aloittaa päivät katsastelemalla kasvihuoneen satoa, halusin välttämättä kasvihuoneeseen tuolin missä voi välillä istahtaa, katsella ja mietiskellä.
Mieheni on monta kertaa ollut sitä mieltä, että tykkään ihan oudoista asioista, niihin kuuluu myös tomaatin varkaiden nyppäisyt. Harmi vaan, että niitä ole joka päivälle nypittäväksi, joka päivä yritän etsimällä etsiä varkaita :D
Tomaatteja odotellaan pikkuhiljaa kypsyväksi.
Vasemmalla on ensimmäisenä pari tanskavientiä ja perällä ja valkoisissa sankoissa pensastomaatteja. Keskellä, maassa on suippopaprikoita. Syytä en tiedä mutta ei kasva yhtä terhakkaasti kuin viime kesänä, kasvavat vähän kituliaasti.

Tällä puolella ruukuissa kasvaa sokeriherneitä, kokeiluna. Etuosassa on kirsikkatomaatit ja takana kolme kurkkua. Lisäksi kasvaa pari tulista chiliä ja kahdeksan amppelimansikkaa ja amppelitomaatti.

Työkaveri jaksaa kasvattaa siemenistä taimia, kaikki parikan, chilien, kirsikka- ja pensastomaattien taimet olen saanut sitä kautta (paitsi pari pensastomaatin ja yhden kirsikkatomaatin taimet ostin puutarhalta).
Muutama mieto chili kasvamassa.

Tänään tuli hurja into kitkeä rikkaruohoja, ja niitähän riitti.
Mistä lie tullut ajatus tehdä pienen pieni mansikkamaa. Ei siihen mahdu kun parikymmentä tainta mutta kuitenkin. Pari vuotta sitten istutin laatikoon muutaman mansikantaimen, kukkia niissä aikakin on, joten odotettavissa kesäherkkua :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti