sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Kajaanin näyttely

Perjantaina iltapäivällä voyagerin keula kohti Kajaania ja Turon ensimmäinen näyttelyreissu alkoi. Huh, olipa taas (kuten myös viime vuonnakin) melkoinen ajokeli, lunta, lunta ja yllätys, yllätys ja LUNTA!!
Turon kanssa oli niin helppoa olla reissussa, ei turhia hötkyile tai stressaa.

Kylläpäs saatiin tyttären kanssa muutamat oikein makeat naurut tai taisin olla minä joka nauroi vieläkin makeammin, tyttö ei nääs ollut oikein tyytyväinen hotelliin (ei ollut mikään tunnettu ketju) ja minä löin pökköä pesään, ai niin yhden ok asian tytär löysi hotellista, kuulemma huoneen katto on siisti :D
Ei kuulemma tästä lähtien yövy muualla kuin isojen hotelliketjujen hotelleissa.

Aamulla lähdettiin näyttelypaikalle hyvissä ajoin. Vaatteita varattiin reilusti mukaan, onneksi muuten ei kylmä ollutkaan vain varpaita hieman paleli.

Turolla meni ensimmäisen näyttely oikein kivasti, se oli ROP-pentu, kuvassa Turo oikealla.
Onneksi oli ihania ihmisiä paikalla, jotka olivat varustautuneet kera kameran mukaan ja sainkin Tiinalta kuvat sähköpostitse. Suuret kiitokset Tiinalle!

Siinäpä on Rocco'sin pojat

Oli niin mukava katsella, kun koiran esittäminen on rentoa ja osaavaa. Itse jännitän esittämistä ihan liikaa. Olikin loistojuttu, että kasvattaja esitteli Turon, sain olla jännittäjän paikalla ja ottaa oppia.


Aplodit Turolle! Hyvä ukkeli, suukkoja!

3 kommenttia:

  1. Hienosti alkoi Turon näyttelyura!Onnea!Niinkö kovasti jännitit että itse unohdit kuvia ottaa vai unohtuiko peräti kamera kotiin?

    VastaaPoista
  2. Onnea Turo ja koko porukka! Tosi upea avaus näyttelyuralle :) samaa rataa vaan eteenpäin!!!

    VastaaPoista
  3. Kiitokset, mielenkiinnolla jatketaan. Matkaan lähdettiin hakemaan harjoitusta joten minulle oli ihana ylläys Turon noin hyvä pärjääminen.
    Tietenkin kamera kotona!!!! Eikös se ole se tavallinen.

    VastaaPoista