lauantai 28. tammikuuta 2012

Vihdoinkin...

...näitä olen nähnyt monessa blogissa ja kaverinkin kanssa on pohdittu miten ihmeessä niihin sydämiin on saatu tekstit.


Tänään oli ihan pakko kokeilla miten näitä tehdään. Mikä on kenenkin keino tiedä häntä, olen kokeillut silityspaperin käyttöä vai miksi sitä kutsutaan, siitä jäi rumalta näyttävä kiiltävä tausta, ei hyvä. Nyt kokeilin joskus netistä lukemaani vinkkiä - kävin kaupan lihatiskiltä kysymässä lihan pakkauspaperia, silitin kankaan kiiltävälle puolelle ja kangas taustoineen tulostimeen. Tulostusjälki oli vallan erinomainen, toinen juttu on se mitä tulostin tästä hommasta tykkää :DD
Kyllä näitä passaisi tehdä just, nyt, heti lisääkin, mutta eipä ole pakkauspaperia :(
Täytynee käydä kaupan tiskillä kysymässä josko voisin ostaa vähän reilumman pätkän, näitä taitaa meillä kohta olla siellä ja täällä ja oisihan tuo mukava vieminenkin :)


Jotain "peitettä" piti saada tämän kaapiston päätyyn reikiä peittämään, ennen keittiökoukustoa tässä oli kaksi hyllyä. Siskolikka tietää mistä tykkään, toi juuri tätä ajatellen tämän k-raudasta löytämänsä tarjottimen.
Ihana.

Nyt ihanaan puuhaan, vierailen äidin albumeilla joissa on ikivanhoja kuvia, valitsen niistä mieluisimmat ja ne pääsevät seinille kunhan vaan löytyisi myös mieluisat kehykset. Enpä olisi tätäkään uskonut, meinaan, että kotimme seiniä koristaa vanhat kuvat, vielä vuosi sitten kaikki vanha sai ihokarvatkin pystyyn!!!!

1 kommentti:

  1. Ootpa ollu ahkerana niin sisustuksen kuin blogipäivitysten suhteen.Tuo sydän on ihana,ite en vaan uskalla tulostinta riskeerata...

    VastaaPoista