lauantai 28. tammikuuta 2012

Makuuhuoneen uudistamista

Nyt on makkari kuosissaan, maalattu, tapetoitu ja listat vaihdettu. Siis, eihän sisustaminen makkarissakaan valmis ole, mutta isoimmat hommat tehty. Sängynpääty pitää uusia, toinen verho vielä ompelematta, tekisi mieli niihin painaa jotakin tekstiä tai kuvio, pientä ripellystä hyllyille ja sitä, tätä ja tuota.
On sitä onni omistaa taitava sisko, se otti ja tapetoi seinän, ja loistavaa jälkeä tekikin, oltiin kyl molemmat suut vehnäsellä työn jälkeen :DD

Vihdoinkin löytyi minulle mieluinen tapetti. Pitkään sitä on etsittykin ja välillä koko asia ollut unohduksissa. Mut nyt nappas, värit ja kuvio ovat just kohdallaan. Kaupoissa on ihan liian paljon kukkakuosia, onhan sekin ihan ok, mut noup, noup, tämä on ihana.

Niin, halvalla löytyi peili 15e, siis peili oli todellakin halpismallia. Jo kaupassa mietin voiko ylipäätään olla peiliä vai onko jokin muovinen kalvo, kun koko kapistus tuntui niin kevyeltä. Oli se peiliä, rimpsis ja kulma oli rikki jo ensimmäisenä iltana. Pesin peliä sängynpäällä ja naps, eipä kait voi kestää kun ohuen peilin taustana olikin vain ruskea paperi!!!!!!! No eipä haittaa, eikös se ainakin lähes kaikessa elämisen jälki voi näkyä?
Kehys on mieluinen, passaa hyvin tapetin väriin, mustaa ja hopeaa!

Tämä seinä huutaa tyhjyyttä. Mietinnässä on, laitanko seinälle jonkun tarratekstin, valokuvia, tietenkin jotain vanhoja vai ikkunapokan!!!! Siinäpä pulma, turhia reikiä kun ei viitsisi tehdä, mutta itseni tuntien - yhden kun saan seinälle niin harmittaa, kun en laittanut sitä toista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti