maanantai 30. tammikuuta 2012

Pakkasta ja saunaa

Pakkasesta huolimatta onhan se ulkoiltava. Turolla taitaa olla villahousut omasta takaa :D
Tämä pieni mäki on koirapoikien suosikkipaikka, siellä ne viihtyvät pitkät ajat, välillä mennään pihaa ympäri ja taas mäelle.

Räyh..ja räyh!!!

Sauna, sinne Remu yrittää useimmiten päästä mukaan. Monet kerrat, kun makoilen lauteilla kuluu rip,rap, rip,rap tuhinaa ja klops ja klops. Sieltä oven alta hilaa itsensä saunaan :DD
Tällä kertaa piti ihan kamera hakea kesken saunomisen ja ikuistaa kun poika saunoo...:D
Joku aika sitten laitoin koirapojat "sulamaan" kodinhoitohuoneeseen, kun olivat niin lumisia, joku lapsista meni käymään khh.ssa ja pyysi meitä katsomaan,kun Remu "sulatteli" itseään lämpiämässä olleessa saunassa, siellä se makoili ylimmällä lauteella ja oli sen näköinen, että täällä olen minä, muut pääsette kohta.

Krrrr..nää pakkaset. En tykkää yhtään pakkasesta saati lumesta.

3 kommenttia:

  1. Samaa mieltä Remun kanssa,sauna on paras paikka tällä kelillä.

    VastaaPoista
  2. taitaa olla tuo saunominen sukuvikaa näillä kiviaidan veljeksillä... mökökin istu lauteilla viikonloppuna, ois viihtynyt sillä vaikka kuinka pitkään! :D

    VastaaPoista
  3. Samaa meinasin kommentoida, että on sukuvika näillä tuo saunomisen himo :D Jade on myös hanakka saunoja ja ihan ylälauteilla! Pitää oikein häätää se aina pois, ettei nyt pökerry siihen ;) Siru tykkää enemmän tuosta leivinuunin kupeessa pötköttelystä, sitä ei meinaa saada ulos pakkasella ollenkaan.

    VastaaPoista